SEO Services on Demand
info@decisiontree.nl

SEO voor Webshops

“Zoekmachine optimalisatie, daar moet ik toch een flinke investering voor doen? Een lange termijn traject waarbij ik geen garantie heb dat ik ook meer omzet krijg? Ik heb liever een Marketing Agency die met me meedenkt om sámen te groeien…”

Decision Tree heeft een No Cure No Pay methode voor Webshops waarbij je alleen betaalt voor éxtra omzet. Ook benieuwd?

Neem contact op

SEO zonder investering vooraf

Wanneer we samen delen in de successen heeft je Marketing Agency ook incentive om meer sales te genereren, met onze zoekmachine optimalisatie oplossing speciaal voor Webshops betaal je alleen voor éxtra omzet.

OVERLEG MET ONZE KLANTEN LEIDT TOT EEN NIEUWE MANIER VAN WERKEN

Het belangrijkste verschil? Dat we samen groeien...

Geen initiële investering

We vragen geen bedrag vooraf, maar wij dragen de kosten en starten gelijk met zoekmachine optimalisatie en linkbuilding

Jouw site, een autoriteit

We verhogen de autoriteit en waarde van je website in Google. Eenmaal een geoptimaliseerde webshop, die waarde blijf je houden

Betaal pas bij resultaat

Bij ons betaal je alleen een commissie voor resultaat, over de éxtra verkopen die wij voor je halen door je hogere positie in Google

We komen uit de E-commerce

Zoekmachine optimalisatie klinkt vaak als een black-box, maar ik weet nog hoe ik er in ben begonnen.

Ik had zelf een webshop en gaf wat uit aan Adwords advertenties. Er was nog niet zoveel concurrentie online en kon best goedkoop aan clicks en bezoekers komen. Mijn leven werd ineens een stuk moeilijker toen de concurrentie toe begon te nemen, misschien ken je dat zelf ook wel van je eigen webshop. Clicks werden duurder en het werd moeilijker om er marge op te maken.

Vanaf dat moment ben ik in de wereld van zoekmachine optimalisatie gestapt en heb nooit meer terug gekeken. Gratis clicks naar je website doordat je gewoon bovenaan staat in Google is een veel beter verdienmodel. En niks geeft een grotere kick dan je site daar bovenaan te zien staan!

Nu doen we dat voor klanten.

Laten we samen onderzoeken wat de beste groei-strategie is voor jouw webshop

Neem contact op

OK, HOE WERKT NO CURE NO PAY ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE VAN DECISION TREE

Betaal alleen voor sales

Het voordeel van een webwinkel is dat je precies kunt volgen hoeveel je verkoopt via je webshop. We hebben hierdoor een unieke oplossing kunnen ontwikkelen waarbij we  je helpen op No Cure No Pay basis, betaal alleen voor de extra sales die wij genereren en verhoog zo tegelijk de waarde van je website, zonder advertentie budget te hoeven uitgeven! Altijd al meer aandacht aan zoekmachine optimalisatie willen besteden maar gewoonweg niet de tijd of de expertise? Wij groeien graag samen met je mee!

Zoekmachine Optimalisatie

SEO: Zoekmachine Optimalisatie en Content Marketing. Betaal alleen commissie over extra behaalde omzet

Site structuur

We maken de site structuur en interne linkbuilding op orde voor maximale vindbaarheid

Zoekwoorden onderzoek

We kijken naar welke zoekwoorden je veel kunnen opleveren (quick-wins en lange termijn doelen)

Linkbuilding

De basis op orde hebben is de ene kant, hoogwaardige links (stemmen) naar je site is de andere. Wij verhogen de waarde van jouw site met linkbuilding

Maar voor wie hebben jullie dat dan al gedaan?

Tevreden, resultaat. We zetten ons in voor onze klanten om samen verder te groeien. Jij wilt natuurlijk weten voor wie we dat al hebben gedaan, bijvoorbeeld gamesgratisthuis.nl. Ook benieuwd naar hoe jij No Cure No Pay kan groeien?

Wij weten dat we jouw website kunnen helpen groeien. Zelf zó erg, dat wij het risico nemen en jij alleen betaalt voor het resultaat wat we behalen...Meer leads, meer sales.....als het online meetbaar is kunnen wij het No Cure No Pay voor je optimaliseren

Neem contact op

gamers per maand

Linkbuilding voor Games gratis thuis

Zoekwoorden onderzoek en linkbuilding met onze Link Bricks techniek. 157 top 3 posities in 8 maanden tijd leveren Games gratis thuis nu 8.063 GRATIS organische bezoekers op via Google! Elke maand!

Expertise in Webshops & zoekmachine optimalisatie

We helpen onze klanten groeien doordat ze elke maand meer gratis verkeer krijgen naar hun site. Onze optimalisatie experts komen zelf uit de e-commerce en weten hoe je omzet moet genereren. Met slim zoekwoorden onderzoek, goede linkbuilding en content marketing stijgen ze naar de top van de zoekresultaten. Benieuwd naar de tactiek?

Organisch verkeer

Top 3 rankings

Meer Online Omzet

SEO-Experts

LINKBUILDING, UITGELEGD MET EEN INFOGRAPHIC

Quick Wins & Lange Termijn Doelen

Maand op maand meer gratis bezoekers naar je site die via een Google Search op je klikken. Door niet alleen lange termijn doelen te stellen maar ook Quick Wins op te pakken zul je al snel resultaat zien.

Er zijn lage concurrentie woorden die je snel op kunt pakken, maar ook woorden met een medium of hoge concurrentie. Producten die het beste lopen en je het meeste aan verdient pakken we als eerste op, je groeit quick wins en oogst de resultaten:

Het voordeel van No Cure No Pay SEO voor Webshops

Jij hebt een doel, zoveel mogelijk omzet genereren uit je bezoekers. Als webwinkelier probeer je meer te verkopen terwijl je de kosten laag probeert te houden. Adverteren is een goede optie om klanten binnen te halen, maar elke click kost geld.

Zoekmachine optimalisatie is een duurzame oplossing. Eenmaal bovenaan in de zoekmachines geeft je veel gratis verkeer naar je website die je vervolgens om kunt zetten in klanten. Maar het is een strategie van de langere termijn, je moet eerst investeren voordat je er baat bij hebt, en garanties van een SEO-bureau krijg je niet.

Waarom zou je hoge maandelijkse abonnementskosten moeten betalen voor een SEO-pakket, zónder garantie dat het je meer verkopen gaat opleveren? Een échte SEO-expert gelooft in zijn werk en laat je alleen betalen voor succes.

Decision Tree heeft daarom een No Cure No Pay variant ontwikkeld, speciaal voor webshops. We vragen alleen een commissie percentage over de éxtra omzet die wij voor je halen.

Aan de hand van jouw eigen Google Analytics data (we kunnen je helpen deze op te zetten hoor, mocht je dit nog niet hebben) bepalen we eerst samen de baseline. Dit is hoeveel verkopen je nu zelf al binnenhaalt. Dan gaan we aan de slag met optimalisatie en linkbuilding en zorgen we ervoor dat je beter wordt gevonden.

Doordat je beter wordt gevonden zal je omzet maand op maand telkens stijgen. We laten je dit uiteraard in een maandelijkse rapportage zien. Je ziet de resultaten elke maand toenemen en betaalt ons een percentage over de extra behaalde omzet die we voor je hebben behaald.

WIJ VRAGEN ALLEEN EEN COMMISSIE OVER DE SALES DIE WÍJ VOOR JE HALEN

0%
# Top 10 posities vóór
24%
# Top 10 posities ná

Groeien van 0 naar 24 zoekwoorden in de top 10

Online bestellen Achteraf betalen is gegroeid van 0 naar 24 zoekwoorden in top 10 posities in Google. We starten niet alleen met linkbuilden, maar geven je ook advies over je site optimalisatie.

Kunnen we dat ook voor jou doen?

But don’t take our word for it

Klanten kunnen vaak veel beter uitleggen waarom ze voor je kiezen, én waarom ze bij je blijven. Met een aantal succesvolle projecten hebben we veel met elkaar meegemaakt. Ik deel hun mening over ons dan ook graag met je.

"Onze insteek was vanaf het begin al om gevonden te worden op zoekwoorden met een hoge buyer intent. We zijn alleen nog een nieuwe site. Decision Tree heeft ons als nieuwe toetreder toch snel op hoge posities weten te brengen."

beste-kindertablet.nl,
Marketing Manager

"Wij moeten het hebben van Affiliate vergoedingen en clicks naar onze partners. Linkbuilding uitbesteden was het slimste wat we konden doen. Voor adverteren zijn de marges te klein en we hebben nu na een paar maanden al 24 zoekwoorden in de top 10 van Google."

Online Bestellen Achteraf Betalen,
Affiliate Manager

"Ze vroegen ons na een succesvolle eerste paar maanden om de Link Bricks methode te proberen. Ze hebben onze site onder handen genomen en we hebben linkbuilding uitbesteed, nu hebben we meer dan 8K gratis organische bezoekers per maand."

gamesgratisthuis.nl,
Eigenaar

Groei met ons Webshop SEO pakket

“Zoekmachine optimalisatie, daar moet ik toch een flinke investering voor doen? Een lange termijn traject waarbij ik geen garantie heb dat ik ook meer omzet krijg? Ik heb liever een Marketing Agency die met me meedenkt om sámen te groeien…”

Geïnteresseerd? We doen graag een gratis analyse wat onze No Cure No Pay methode voor jouw webshop kan betekenen

Ontvang een gratis analyse