fbpx
Marketing voor Webshop & Winkelier
info@decisiontree.nl

No Cure No Pay Marketing

“Marketing, dat kost toch een vast bedrag per maand? Een flinke investering en niemand kan mij garantie geven dat mijn omzet ook gaat groeien. Ik heb liever een Marketing Agency die met me meedenkt om sámen te groeien…”

Decision Tree heeft een No Cure No Pay methode ontwikkeld waarbij je alleen betaalt voor resultaat. We zitten op het moment echter helemaal vol voor ons no cure no pay traject en accepteren op het moment geen klanten. Toch benieuwd naar een samenwerking?

Bekijk onze SEO pakketten

Een goede Marketing Agency helpt je groeien

Wanneer we samen delen in de successen heeft je Marketing Agency ook incentive om meer sales te genereren, niet alleen meer clicks, meer bezoekers of meer advertentie budget.

OK, HOE WERKT NO CURE NO PAY MARKETING VAN DECISION TREE

Betaal alleen voor sales

Wij helpen je op No Cure No Pay basis met je marketing in de volgende categorieën. Je kunt ze allemaal kiezen, of kies er slechts eentje. Altijd al meer aandacht aan deze onderwerpen willen besteden maar gewoonweg niet de tijd of de expertise? Wij groeien graag samen met je mee!

Zoekmachine Optimalisatie

SEO: Zoekmachine Optimalisatie en Content Marketing. Betaal alleen commissie over extra behaalde omzet

Inbound Marketing Funnel

Wij maken de funnel om de bezoeker te enthousiasmeren, jij betaalt alleen per sale

Adwords Optimalisatie

Laat ons je campagnes optimaliseren, betaal alleen voor de kostenbesparing

Marketing Automation

Stuur je klanten de juiste email op het juiste moment, betaal alleen voor gerealiseerde verkopen

Maar voor wie hebben jullie dat dan al gedaan?

Tevreden, resultaat. We zetten ons in voor onze klanten om samen verder te groeien. Jij wilt natuurlijk weten voor wie we dat al hebben gedaan, bijvoorbeeld gamesgratisthuis.nl. Ook benieuwd naar hoe jij No Cure No Pay kan groeien?

Wij weten dat we jouw website kunnen helpen groeien. Op het moment zitten we aan onze max voor no cure no pay, maar bekijk wellicht ook onze pakketten:

Bekijk de pakketten

gamers per maand

Linkbuilding voor Games gratis thuis

Zoekwoorden onderzoek en linkbuilding met onze Link Bricks techniek. 157 top 3 posities in 8 maanden tijd leveren Games gratis thuis nu 8.063 GRATIS organische bezoekers op via Google! Elke maand!

Zo kunnen we resultaten halen voor onze klanten

We helpen ze groeien doordat ze elke maand meer gratis verkeer krijgen naar hun site. Daarnaast verlagen we de kosten van Adwords Campagnes waardoor je meer sales binnenhaalt met hetzelfde budget. Dit zijn de resultaten van afgelopen maand. Met slim zoekwoorden onderzoek, goede linkbuilding en content marketing stijgen ze naar de top van de zoekresultaten. Benieuwd naar de tactiek?

Organisch verkeer

Top 3 rankings

Meer Adwords Omzet

Omzet uit Emails

LINKBUILDING, UITGELEGD MET EEN INFOGRAPHIC

Quick Wins & Lange Termijn Doelen

Maand op maand meer gratis bezoekers naar je site die via een Google Search op je klikken. Door niet alleen lange termijn doelen te stellen maar ook Quick Wins op te pakken zul je al snel resultaat zien.

Er zijn lage concurrentie woorden die je snel op kunt pakken, maar ook woorden met een medium of hoge concurrentie. We hebben er een Infographic over gemaakt voor één van onze klanten in de landbouw.

Het voordeel van SEO op No Cure No Pay basis

Wanneer we op No Cure No Pay basis aan de slag gaan om jouw website beter vindbaar te maken in de zoekresultaten, dan betaal je geen kosten vooraf. Je betaalt ook geen maandelijkse abonnementskosten, je betaalt helemaal niets.

Wij weten hoe belangrijk het is voor een bedrijf om goed gevonden te worden. Wij helpen je dan ook graag groeien met meer organisch zoekverkeer door zoekmachine optimalisatie.

We vragen alleen een commissie per behaalde euro omzet via de site of per binnengehaalde lead wanneer je diensten aanbiedt. Als je de waarde online kunt meten, kunnen wij het op No Cure No Pay basis optimaliseren.

We bepalen eerst samen een baseline, dat is hoeveel verkopen je nu behaalt via organisch zoekverkeer. Wij helpen je groeien zodat je sales zullen stijgen, jij betaalt alleen een commissie over de groei die wij hebben behaalt. Dat is een geheel andere manier van werken dan wanneer je jouw linkbuilding wilt uitbesteden op basis van een maandelijks bedrag.

WIJ VRAGEN ALLEEN EEN COMMISSIE OVER DE SALES DIE WÍJ VOOR JE HALEN

0%
# Top 10 posities vóór
24%
# Top 10 posities ná

Groeien van 0 naar 24 zoekwoorden in de top 10

Online bestellen Achteraf betalen is gegroeid van 0 naar 24 zoekwoorden in top 10 posities in Google. We starten niet alleen met linkbuilden, maar geven je ook advies over je site optimalisatie.

Kunnen we dat ook voor jou doen?

Adwords Optimalisatie op No Cure No Pay basis

Het optimaliseren van je Adwords campagnes is een lastige klus wanneer je niet alle ins- en outs weet. Een specialist kan de kosten van je advertentie campagne omlaag krijgen op een manier die je nooit alleen zou lukken.

Betaal alleen voor de besparing

Je wilt misschien niet vastzitten aan een maandelijks abonnement met een vaste prijs. Bij ons betaal je daarom alleen voor de gerealiseerde besparing. Gaf je eerst 30% van je omzet via Adwords uit om een order binnen te halen en door ons nog maar 15%? Dan delen we de besparing. Jij bespaart, wij verdienen.

We bepalen de huidige kosten op basis van jouw Google Adwords data

Marketing Automation

Het optimaliseren van je Adwords campagnes is een lastige klus wanneer je niet alle ins- en outs weet. Een specialist kan de kosten van je advertentie campagne omlaag krijgen op een manier die je nooit alleen zou lukken.

Stuur de juiste email op het juiste moment

Email marketing op No Cure No Pay basis is misschien nog wel de krachtigste methode om te groeien. Veel bedrijven hebben zelf namelijk niet de middelen om geautomatiseerde emails te versturen die op het juiste moment de juiste klanten bereiken, precies wanneer ze klaar zijn voor een aankoop.

Hoe werkt dat precies?

But don’t take our word for it

Klanten kunnen vaak veel beter uitleggen waarom ze voor je kiezen, én waarom ze bij je blijven. Met een aantal succesvolle projecten hebben we veel met elkaar meegemaakt. Ik deel hun mening over ons dan ook graag met je.

"Onze insteek was vanaf het begin al om gevonden te worden op zoekwoorden met een hoge buyer intent. We zijn alleen nog een nieuwe site. Decision Tree heeft ons als nieuwe toetreder toch snel op hoge posities weten te brengen."

beste-kindertablet.nl,
Marketing Manager

"Wij moeten het hebben van Affiliate vergoedingen en clicks naar onze partners. Linkbuilding uitbesteden was het slimste wat we konden doen. Voor adverteren zijn de marges te klein en we hebben nu na een paar maanden al 24 zoekwoorden in de top 10 van Google."

Online Bestellen Achteraf Betalen,
Affiliate Manager

"Ze vroegen ons na een succesvolle eerste paar maanden om de Link Bricks methode te proberen. Ze hebben onze site onder handen genomen en we hebben linkbuilding uitbesteed, nu hebben we meer dan 8K gratis organische bezoekers per maand."

gamesgratisthuis.nl,
Eigenaar

Zoekmachine Optimalisatie

SEO: Zoekmachine Optimalisatie en Content Marketing. Betaal alleen commissie over extra behaalde omzet

Adwords Optimalisatie

Laat ons je campagnes optimaliseren, betaal alleen voor de kostenbesparing

Hoe werkt het uitbesteden van je marketing?

Wanneer je meer verkeer naar je website wilt, dan kost dit geld. Zo werkt het nou eenmaal, of je nu investeert in SEO voor meer gratis verkeer in de toekomst of dat je adverteert om direct bezoekers te krijgen.

Een goede zoekmachine optimalisatie en linkbuilding campagne kan al snel in de papieren lopen. Een flinke investering waar je later nog veel plezier (en sales) van gaat hebben, maar je moet de investering wel aandurven. Ga je dan in zee met een partij die je maandelijks geld vraagt en verder geen incentive heeft om omzet voor je te behalen? Of kies je om samen te werken op een manier die voor jullie beiden voordeel heeft, op commissie basis?

Hetzelfde geldt voor je Adwords campagnes. Betaal je een marketing bureau een percentage van de advertentie uitgaven? Dan is zijn incentive om zoveel mogelijk uit te geven. Je wil meer sales halen uit je budget, waarom zou je dan de behaalde besparing niet delen? Alleen wanneer het jou minder kost draag je een deel van die besparing af. Win win!

Converteren van bestaande bezoekers

Niet iedereen heeft de middelen om goede Marketing Automation uit te werken. Maar het is niet alleen conversieverhogend, maar ook nog eens erg klantgericht.

Veel bedrijven laten verkopen liggen doordat ze hun email uitingen niet hebben geoptimaliseerd. Je hebt er de juiste programma’s voor nodig en de juiste inzichten.

Decision Tree heeft de expertise om de inbound marketing funnel op te zetten. Zo verander je bezoekers in leads, leads in klanten en klanten in terugkerende klanten.

Het is tot 3 keer duurder om een nieuwe klant binnen te halen dan om er eentje te behouden. Herhaal aankopen kunnen dan ook voor een grote boost zorgen in je omzet. En het is niet alleen conversieverhogend, maar ook nog eens erg attent en klantgericht om af en toe van je te laten horen…..met de juiste gepersonaliseerde boodschap.

Inbound Marketing Funnel

Wij maken de funnel om de bezoeker te enthousiasmeren, jij betaalt alleen per sale

Marketing Automation

Stuur je klanten de juiste email op het juiste moment, betaal alleen voor gerealiseerde verkopen

No Cure No Pay Sales

Ben je al overtuigd? We gaan graag met je in gesprek om jouw doelstellingen te bespreken en te kijken hoe wij kunnen helpen ze te realiseren.

Decision Tree heeft een No Cure No Pay methode ontwikkeld waarbij je alleen betaalt voor resultaat. We zitten op het moment echter helemaal vol voor ons no cure no pay traject en accepteren op het moment geen klanten. Toch benieuwd naar een samenwerking?

Bekijk onze SEO pakketten