De 11 beste Pinterest plugins voor WordPress: meer verkeer en pins

door Joost | Geupdate op:  07/05/2019

Klaar om je website naar het volgende niveau te tillen?

Tips & acties voor jou als website eigenaar, alles van blogposts tot tools & video uitleg, wat denk je ervan?

We zullen je email adres alleen gebruiken voor deze nieuwsbrief en respecteren jouw privacy

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

11 Beste WordPress Pinterest-plug-ins om je pinnen en verkeer te vergroten in 2019

Hoewel we allemaal bekend zijn met de grote jongens van sociale netwerksites als Facebook en Instagram, moet je Pinterest wel overwegen in deze lijst.

Je kunt het belang van de sociale-mediasites in ons dagelijks leven niet ontkennen. Alle dingen die onze emoties raken willen we delen met onze vrienden en familie via social. Dat weten we allemaal!

Ik hoop en geloof dat de meeste bloggers tegenwoordig erg bekend zijn en dol zijn op Pinterest. Ongetwijfeld doen we veel dingen zoals het maken van pins met onze producten, merken, afbeeldingen, verhalen, nieuws en weergaven waarin we als bloggers en site eigenaren heel veel delen op Pinterest.

Lees ook: zoekwoordoptimalisatie voor Pinterest op deze 3 plekken

Dan kom ik meteen op het volgende punt voor bloggers, we weten allemaal dat WordPress het paradijs is voor de bloggers. Het wordt elke dag moeilijker, maar WordPress pakt die obstakels aan namens ons en komt van pas door hulpmiddelen zoals WordPress Pinterest-plug-ins aan te bieden.

Beste WordPress Pinterest-plug-ins

In dit bericht heb ik een aantal van de beste WordPress Pinterest-plug-ins opgezocht, die behoorlijk verschilt van elke andere lijst die je op internet hebt gevonden. Ik heb al deze plug-ins vermeld op basis van de recente updates, beste gebruikersrecensies en hoeveelheid geïnstalleerde plugins door gebruikers.

GS Pinterest-portfolio

Sitesnelheid en core web vitals ver... x
Sitesnelheid en core web vitals verbeteren met de gratis Ezoic Leap tool!

Gs Pinterest Portfolio plug-in is een andere goed gebouwde WordPress Pinterest plug-in, die helpt om de pins van een Pinterest-account prachtig te vertegenwoordigen met een uitstekend effect.

Het heeft ook alle benodigde functies en opties die echt nodig zijn om de activiteit van de pins te regelen. Het belangrijkste kenmerk van deze plug-in is dat deze wordt geleverd met verschillende thema’s die jouw pins een unieke aantrekkingskracht zullen geven elke keer dat je weer nieuwe pins hebt om te delen.

Net als andere Pinterest-plug-ins, die ik hierboven al heb besproken, is het heel eenvoudig om in te stellen en aan te passen. Het maakt niet uit welk WordPress-thema je kiest, het gaat probleemloos samen met elk van de WordPress-thema’s.

Het boeiende deel van deze Pinterest WP-plugin is dat je de kracht hebt om je pins overal op de website te laten zien met de shortcode, zelfs met behulp van widgets. Het maakt het mogelijk om een ​​aangepaste CSS-code te schrijven die een zegen is voor de personen die CSS kennen voor nog meer flexibiliteit.

GS Pinterest Portfolio-plugin heeft vier verschillende soorten widgets; het kan je helpen om je Pinterest-accountprofiel, -borden, -pins te beheren en de follow knop.

Hier te vinden op hun site

AccessPress Pinterest- WordPress Plugin

AccessPress pinterest plugin voor wordpress

Dit is een van de beste Pinterest-plug-ins voor WordPress-gebruikers, omdat het de beste functies heeft om je website-pins mooi op te maken.

Het installatieproces van deze plug-in is niet ingewikkeld; zelfs het gebruik is erg simpel. Bovendien heeft de “AccessPress Pinterest-plug-in” de mogelijkheid om de pin te plaatsen met behulp van shortcode op je blogpagina’s en kun je deze plug-in bovendien gebruiken als widgets.

Wat kun je nog meer krijgen met deze plug-in? Je krijgt veel keuzemogelijkheden om de knop pin it toe te voegen aan je website, ook zijn er meer opties beschikbaar om de kleur, vormen en grootte van de pin it-knop aan te passen. Je kunt ook je voorkeurstaal uit de lijst kiezen omdat deze meertalig is.

Handig dus voor je Nederlandse blog, dat doen lang niet alle plugins.

Verderop zou ik graag enkele functies bespreken die deze plug-in populair maken onder bloggers. Of je het pinbord nu wilt gebruiken via de instellingspagina voor plug-ins of als een widget in de zijbalk van je blog, het is aan jou, omdat deze super plug-in al deze functie bevat.

Ook kun je met profielwidgets overal op de website je Pinterest-profiel laten zien. Als je wilt dat mensen je volgen, gebruik dan de knop Follow Pinterest op je blog.

Deze plug-in heeft een premium-versie met geavanceerdere functies. Je kunt ideeën over de premiumfunctie krijgen vanaf de officiële site.

Pinterest pin it button on image hover plugin

Pinterest pin it button on image hover voor wordpress

Wil je de pin flexibiliteit van jouw Pinterest-account ervaren en je website een verbluffende look geven? Als je antwoord ja is, moet je voor de Pinterest-pin-knop on image-hover-plug-in gaan, waarmee je eenvoudig je blogposts, afbeeldingen en pagina’s kunt pinnen op je Pinterest-account.

De installatie is gemakkelijk, omdat het proces ongecompliceerd en zeer comfortabel is. Alleen, je moet de plug-in wel nog activeren om te beginnen met pinnen.

Met de gemakkelijk aan te passen pin-it-knopinstellingen kun je veel dingen doen, zoals de pin-it-knop weergeven in een bericht of pagina en in de afbeelding-hover-tekst. Aan de andere kant heb je de optie om de pin-knop in de post of pagina’s of de afbeelding-hover-tekst te tonen of te verbergen, en je kunt al deze acties beheren vanaf de instellingenpagina.

Bovendien kun je aanpassingen maken met betrekking tot de knopgrootte en -kleur om je Pinterest-pinbord een aantrekkelijke uitstraling te geven. Met deze plug-in voor WordPress Pinterest kun je ook de weergave- of verbergoptie voor de knop in de afbeelding, post en pagina’s van mobiele apparaten of ondersteunende apparaten beheren.

Bekijk de plugin hier

JQuery Pin It-button for images

Jquery pin knop

Ben je op zoek naar de gemakkelijkste en meest comfortabele manier om de afbeeldingen van je blogpost of -pagina’s te pinnen? De “jQuery pin it button for images” zal jouw one-stop oplossing zijn om dit te doen.

Deze WordPress Pinterest-plugin werkt als een droom. Terwijl de gebruikers hun muis op afbeeldingen of advertenties houden, verschijnt er een pop-upafbeelding met de knop ‘pinnen’. Bovendien, terwijl je op de pin-it-knop drukt, zweeft een dialoogvenster (pop-upvenster) over het scherm en geeft de naam en beschrijving van het element aan.

Deze lichtgewicht en eenvoudige maar krachtige Pinterest-plug-in voor WordPress is eenvoudig te installeren en te activeren. Je kunt ook zelf bepalen welke afbeelding wel of niet moet worden weergegeven met een pin-it-knop, de bron voor de bronbeschrijving kun je kiezen, de plaatsing van de knop kun je aanpassen en de knop kun je in- of uitschakelen voor afzonderlijke pagina’s of berichten en nog veel meer.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om jouw knopontwerp voor pins te kiezen. Je kunt meer informatie krijgen door de officiële site te bezoeken.

Pinterest follow button op je wordpress site

Pinterest follow button op je wordpress site

Als je het goed doet stijgt het aantal volgers van je Pinterest-account elke dag. Zou het niet geweldig zijn daar een boost aan te kunnen geven?

Nu kun je de volgers van je Pinterest-account verhogen als je de plug-in ‘Pinterest Follow button’ op je website gebruikt. Je moet de plug-in installeren en activeren en de rest van de installatie, zoals het kiezen van het knopontwerp, het configureren en beheren, kan stap voor stap worden gedaan met behulp van deze plug-in.

Er is geen twijfel dat de programma’s van het admin panel vrij eenvoudig te gebruiken zijn en alles instellen om de beste Follow Us-knop te krijgen is dan ook er gemakkelijk. Als je de knop aan je wensen wilt aanpassen of anders wilt presenteren om hem er beter uit te laten zien, kun je zowel de knopgrootte als de tekst aanpassen.

Bovendien kun je nog een ding doen om jouw website een professionele uitstraling te geven. Je kunt de widget Follow op de sidebar plaatsen, misschien onder de pictogrammen voor social sharing of de call to action voor bijvoorbeeld je nieuwsbrief.

Nog een ding, onder één plug-in kun je veel follow-buttons krijgen voor verschillende Pinterest-accounts mocht je hier behoefte aan hebben.

Lees alles over deze plugin hier op de WordPress site

WPSSO Core

WPSO core plugin

WPSSO Core is een complete plug-in om de metadata van de website op de juiste manier te ordenen. Het genereert SEO-vriendelijke meta-eigenschappen, niet alleen voor Pinterest, maar ook voor andere grote websites voor sociale media.

Meta-eigenschappen creëren een brug tussen jouw content en sociale sites. Daarom krijg je de kans om meer sociale media views te krijgen met een sociaal-vriendelijke website.

De meeste van de plug-ins van WordPress voor Pinterest genereren een knop om inhoud op Pinterest te delen, maar deze plug-in zal je inhoud pin-vriendelijk maken. Om deze reden neemt de populariteit van deze plugin elke dag toe met meer en meer installaties door gebruikers.

Het zal ook een aantal fantastische functies voor Pinterest ontgrendelen, wat zal helpen om meer verkeer naar je website via Pinterest te genereren. Ook zijn er veel andere belangrijke functies beschikbaar voor de premium-versie van deze plug-in.

Hier te vinden op WordPress.org

TechGasp Pinterest Master

Techgasp pinterest master plugin voor wordpress

Pinterest is een van de toonaangevende sociale media sites van het moment. Het ontvangt elke minuut duizenden bezoekers. Om je doelgroep daar vandaan te halen, kun je deze mooie TechGasp Pinterest Master-plug-in gebruiken.

Bovendien kan deze eenvoudige Pinterest-plug-in je Pinterest-volgers verhogen door je Pinterest-profiel of pinbord op je website te tonen. Het creëert een Pinterest pin it-knop, Pinterest follow knop en een Pinterest-profiel binnen je site.

Om al deze functies naar je website te brengen, gebruikt deze plug-in geen JavaScript of Ajax. Om deze reden moet ik zeggen dat het een van de beste en lichtgewicht WordPress Pinterest-plug-ins is.

Het zal ook widgets en shortcodes genereren om de bruikbaarheid van de plug-in op je website te vergroten. Welke Pinterest-gerelateerde functies ook worden ontgrendeld zullen allemaal volledig responsive zijn. Je krijgt dus een soepele gebruikerservaring en je hoeft je geen zorgen te maken over de mobiele vriendelijkheid van je website.

Meestal hebben we problemen met het installeren van een achterhaalde WordPress-plug-in. In het geval van deze heb je geen compatibiliteitsprobleem.

Omdat deze plug-in compatibel is met de nieuwste versie van WordPress, kun je altijd genieten van deze plug-in, hij wordt ook goed up-to-date gehouden. Dus, als je een complete en gemakkelijke Pinterest-integratie voor je website wilt, zal ik je aanraden deze gratis en een van de beste WordPress Pinterest-plug-ins te gebruiken.

Bekijk hem hier

Pinterest Site Verification plug-in met behulp van Meta Tag

Pinterest meta tag inserter plugin

We weten dat veel websites de verschillende sociale metatag gebruiken om verschillende socialemediafunctionaliteit op hun site in te schakelen. Als we het hebben over de meest populaire sociale media of website voor het delen van afbeeldingen, mogen we Pinterest niet vergeten.

We moeten dus profiteren van deze wereldberoemde website voor het delen van afbeeldingen om meer bezoekers te trekken en meer bekendheid te geven aan onze business.

Deze plug-in voor site-verificatie van Pinterest maakt die taak heel gemakkelijk voor ons door het invoegen van Pinterest-metatagverificatiecode op de wordpress site.

Een Pinterest-geverifieerde website krijgt de gelegenheid krijgt om de Pinterest gerelateerde activiteit van de gebruiker te volgen. Zoals: je zult kunnen zien hoeveel mensen je website-afbeeldingen pinnen via Pinterest web analytics.

Pinterest by BestWebSoft

Pinterest-by-BestWebSoft

Ik hoef niet veel te zeggen om BestWebSoft te introduceren. Ze zijn een van de toonaangevende plug-in bouwers voor WordPress. Als je een WordPress-gebruiker bent, weet ik zeker dat je hun naam al hebt gehoord.

Mogelijk heb je al een van hun plug-ins gebruikt. De meeste van hun plug-ins zijn een succesverhaal. Om deze reden is er geen twijfel dat Pinterest door BestWebSoft een van de beste WordPress Pinterest-plug-ins is.

Net als al hun andere plug-ins voor WordPress Pinterest, zit het ook vol met functies zoals Pinterest pin it button, save button, follow button en verschillende Pinterest gerelateerde widgets om profiel en prikbord te tonen.

Als je deze plug-in gebruikt, krijg je bijna alle functies op één plaats. Het gebruik van deze plug-in is ook heel eenvoudig. Je krijgt volledige installatie- en configuratie-instructies zonder enige kosten.

Hier op WordPress.org te vinden

Pinterest Feed

Pinterest-Feeds

Pinterest Feed is een volledig bijgewerkte, lichtgewicht plug-in voor WordPress om elke inhoud van het web social media vriendelijk te maken.

Je kunt jouw inhoud, sociaal bereik en honderd keer meer volgers krijgen met behulp van deze plug-in. Het installeren en configureren van de plugin is erg gemakkelijk door zijn gebruikersvriendelijke gebruikersinterface.

Je krijgt zowel widget als shortcode om hiermee Pinterest-functionaliteit binnen je website te plaatsen.

Met deze plug-in WordPress Pinterest Feed kun je jouw Pinterest-profiel, pinbord en knop weergeven via shortcode of widget, waar je maar wilt. De volledige documentatie en gebruikersinstructie zullen je begeleiden om deze plug-in te configureren zoals ji jdat wilt.

Het is een van de betere WordPress Pinterest-plug-ins om de gebruikersbetrokkenheid van je website te vergroten. Je kunt dit beschouwen als een one-stop Pinterest-oplossing voor je WordPress-blog.

Deze plugin kun je hier vinden

Image auto poster

Image auto poster voor pinterest

Image Auto Poster is een van de grote plug-ins voor WordPress Pinterest omdat het een fantastische geautomatiseerde functionaliteit heeft. Een blogger publiceert gewoonlijk eerst een nieuwe post en pakt vervolgens de beste of geselecteerde afbeelding om deze handmatig te delen.

In dit geval maakt de plug-in Image Auto Poster deze taak eenvoudig. De geselecteerde afbeelding wordt automatisch gepint na het publiceren van de inhoud. Je kunt zeggen dat dit de aantrekkelijkste functie is van deze plug-in. Dit geautomatiseerde proces kan echter veel tijd en werklast van een blogger besparen.

Deze eenvoudige en gratis plug-in doet het werk in vier stappen.

Beste Pinterest plugin voor WordPress

Nog meer handige WordPress plugins voor Pinterest?

Nu zijn we al aan het einde van deze post. Ik heb al de 11 beste WordPress Pinterest plug-ins voor je opgezocht. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn beoordelingen te lezen en op zijn minst een idee te hebben over deze plug-ins.

Als je denkt dat mijn bericht je helpt bij het vinden van de beste Pinterest-plug-in die je zocht, deel mijn bericht dan op je sociale-mediasites. Deel ook je gedachten of ideeën of plug-ins die ik heb gemist. Je mening is meer dan welkom.

Ik hoop dat je wat aan deze beoordeling hebt gehad. GF Pinterest Portfolio is een tool die ik zelf ook gebruik in mijn marketing. Wanneer je besluit een betaald pakket af te nemen krijg ik een commissie voor mijn referentie, zonder extra kosten voor jou.

Joost Nusselder, de oprichter van Decision Tree is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuwe tools en tactieken. Sinds 2010 werkt hij al aan diverse websites in vele niches. Nu maakt hij sinds 2016 samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen met alles voor een succesvolle site.