Online Survey – hoe staat het met SEO voor webshops in mijn branche?

door Joost | Geupdate op:  25/07/2017

Klaar om je website naar het volgende niveau te tillen?

Tips & acties voor jou als website eigenaar, alles van blogposts tot tools & video uitleg, wat denk je ervan?

We zullen je email adres alleen gebruiken voor deze nieuwsbrief en respecteren jouw privacy

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Wat doen webshops in uw branche aan zoekmachine optimalisatie (SEO)? Doe mee met de online survey en krijg toegang tot de resultaten.

Vindt u het belangrijk om hoog in de zoekmachines te komen? Wat doen andere webshops in uw branche eraan om hoog te staan? En hoe belangrijk vindt u het om boven uw concurrenten te staan ten opzichte van andere vormen van Marketing? Doe mee en krijg zelf ook toegang tot de resultaten:

 

Wanneer je je email adres opgeeft ontvang je ook de uitgebreide analyse van de resultaten per branche in je mailbox.

Joost Nusselder, de oprichter van Decision Tree is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuwe tools en tactieken. Sinds 2010 werkt hij al aan diverse websites in vele niches. Nu maakt hij sinds 2016 samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen met alles voor een succesvolle site.