SEO Services on Demand
info@decisiontree.nl

Content Marketing is about customer empowerment

- Decision Tree

De huidige Content Marketing en SEO strategie gaat niet meer over het pushen van je producten en diensten. Het gaat om Customer Empowerment, het helpen van je klanten. Wat vinden zij belangrijk en hoe kun je ze in elke stap van de funnel aanspreken?

Wij bouwen content, wij bouwen de funnel……wij bouwen journeys

Benieuwd naar een gratis journey advies?

Neem contact op

Onderzoek

Wie zijn je klanten en wat voor problemen hebben ze? In de eerste fase zijn ze nog niet op zoek naar een concreet product of een bepaald merk, ze hebben alleen nog een probleem en zoeken naar mogelijke oplossingen….

Content Marketing

Goede Content Marketing helpt de klant met zijn probleem. Wanneer je je klant én hun problemen kent, dan kun je ze helpen door te schrijven over de oplossingen. Dit zorgt voor vindbaarheid in de zoekmachines en tegelijk een sterke band.

Funnel

Geef de klant iets waardevols, help ze met hun problemen en geef ze wat extra. Zorg dat je inschrijvingen krijgt voor je nieuwsbrief of contacten voor leads. Bouw een band op, geef die helpende hand en ga dan voor de sale.

Customer Empowerment

Decision Tree Content Marketing kijkt naar je klanten, waar ze mee zitten en welke taal ze spreken. We schrijven de content die ervoor zorgt dat je gevonden wordt én dat je leads en sales genereert.

Wat is onze werkwijze

Strategie bepaling

We doen onderzoek naar Keywords, Qustions & Answers. Waarop zoeken klanten en hoe kun je hun vragen het beste beantwoorden. Welke termen gaan we gebruiken die zorgen voor vindbaarheid.

Consistentie in creatie

Wat zijn je doelstellingen en wat is je budget? We zorgen in ieder geval voor continuïteit in creatie. Of je nu elke week 3 artikelen wilt plaatsen, eentje in de week of één per maand. Consistentie is belangrijk om te blijven groeien.

Conversie optimalisatie

Met Content Marketing zul je mensen bereiken in elk stadium van het aankoop proces. Wij houden ze betrokken bij je merk tot ze klaar zijn voor die aankoop. We genereren inschrijvingen, leads en sales door de funnel af te stemmen op hun behoeften en de conversie te optimaliseren.

Goed onderzoek

Het kan het succes van je campagne maken of breken

Content Marketing op basis van zoekwoorden onderzoek

We hebben een blogartikel geschreven over de manier waarop we zoekwoorden onderzoek doen voor onze Content Marketing. Goed onderzoek kan je enorm helpen met je vindbaarheid in de zoekmachine en met gratis verkeer naar je site.

Lees het volledige artikel

Breng me naar dat artikel

Personaliseer je emails

Wanneer je bezoekers naar je website hebt gekregen en ze hebt geholpen met je content is het belangrijk om ze te begeleiden naar een aankoop. Verzamelen van emailadressen is een van de gemakkelijkste manieren om klanten betrokken te houden en een essentieel onderdeel van Content Marketing.

Lees het volledige artikel

Breng me naar dat artikel

Wanneer start jij met Content Marketing?

Het kost gemiddeld 62% minder dan outbound marketing én levert 3x meer leads op

Dacht je dat Content Marketing te duur is? Het is goedkoper dan outbound marketing en levert veel meer op. Plus je kunt maand op maand groeien door je organische (gratis) verkeer te vergroten.

Vertel jouw verhaal......help je klanten

Neem contact op