SEO Services on Demand
info@decisiontree.nl

Meer site bezoekers

“Mijn website ging pas écht groeien toen ik aandacht ging besteden aan de zoekmachines. Ik adverteerde al wel, maar nu ik in Google boven mijn concurrent sta krijg ik onwijs veel gratis verkeer…”

Ook boven jóuw concurrenten staan?

Neem contact op

Een goede SEO strategie helpt je groeien

Van alle diensten die we verzorgen is SEO optimalisatie en Linkbuilding nog wel de meest waardevolle. Elke investering die je nu doet levert je namelijk veel gratis zoekverkeer op.

Optimaliseren voor de zoekmachines is een investering die voor elk bedrijf met een website veel op zal leveren. Adverteren is duur en het kan je marges aardig onder druk zetten. Decision Tree helpt met een SEO strategie op maat voor meer gratis verkeer.

Maar voor wie hebben jullie dat dan al gedaan?

Tevreden, resultaat. We zetten ons in voor onze klanten om samen verder te groeien. Jij wilt natuurlijk weten voor wie we dat al hebben gedaan, bijvoorbeeld gamesgratisthuis.nl. Ook benieuwd naar hoe jij kan groeien met linkbuilding? Vraag onze gratis SEO analyse aan:

Email

Naam

Website

8.063

Linkbuilding voor Games gratis thuis

Zoekwoorden onderzoek en linkbuilding met onze Link Bricks techniek. 157 top 3 posities in 8 maanden tijd leveren Games gratis thuis nu 8.063 GRATIS organische bezoekers op via Google! Elke maand!

OK, HOE WERKT LINKBUILDING VAN DECISION TREE

Linkbuilding moet je zorgvuldig doen

Bij Linkbuilding gaan we zorgvuldig te werk om een 100% Google vriendelijk profiel op te bouwen waardoor jouw site hoger zal scoren. Je wilt natuurlijk wat achtergrond informatie over hoe wij dat aanpakken……hier zijn alvast de hoofdlijnen:

Gerelateerde sites

We zoeken websites met gerelateerde onderwerpen aan jouw site zodat deze de juiste link-waarde doorgeven

Sterke domeinen

Alleen domeinen van hoge autoriteit komen in jouw linkprofiel

Tiered Linkbuilding

Niet kwantiteit maar kwaliteit, met Tiered Linkbuilding geven we jouw links meer RANKING POWER

Google Friendly

Met de allernieuwste technieken weten we waar Google van houdt

Krachtig onderzoek

We meten de difficulty en gerelateerde woorden en vinden misschien zelfs nog wel een paar quick wins die je zelf nog niet had bedacht 🙂

Social & Web portfolio

Met een combinatie van Social profielen en websites blijft je linkprofiel natuurlijk, krachtig en je anchor text ratio gezond

Zo kunnen we resultaten halen voor onze klanten

We helpen ze groeien doordat ze elke maand meer gratis verkeer krijgen naar hun site. Met een maandelijks opzegbaar linkbuilding pakket behalen we resultaten. Dit zijn de resultaten van afgelopen maand. Met slim zoekwoorden onderzoek, goede linkbuilding en content marketing stijgen ze naar de top van de zoekresultaten. Benieuwd naar de tactiek?

43.251

Organisch verkeer

211

Top 3 rankings

823

Top 10 rankings

1.456

Top 20 rankings

LINKBUILDING, UITGELEGD MET EEN INFOGRAPHIC

Quick Wins & Lange Termijn Doelen

Maand op maand meer gratis bezoekers naar je site die via een Google Search op je klikken. Door niet alleen lange termijn doelen te stellen maar ook Quick Wins op te pakken zul je al snel resultaat zien.

Er zijn lage concurrentie woorden die je snel op kunt pakken, maar ook woorden met een medium of hoge concurrentie. We hebben er een Infographic over gemaakt voor één van onze klanten in de landbouw.

BENIEUWD HOE HOOG DE CONCURRENTIE IS OP JOUW ZOEKWOORDEN?

0%
# Top 10 posities vóór
24%
# Top 10 posities ná

Groeien van 0 naar 24 zoekwoorden in de top 10

Online bestellen Achteraf betalen is gegroeid van 0 naar 24 zoekwoorden in top 10 posities in Google. We starten niet alleen met linkbuilden, maar geven je ook advies over je site optimalisatie.

Kunnen we dat ook voor jou doen?

Waar ligt onze kracht?

Onderdeel van succes is weten waar je krachten liggen. Zo ben jij vast goed in sales voor je bedrijf, wij zijn dat in SEO

Met enthousiaste collega’s die elkaar aanvullen en versterken. Zo hebben we een leuk team opgebouwd van experts.

Onze grootste kracht ligt op het gebied van linkbuilding, en we weten de gehele funnel te optimaliseren van vindbaarheid tot conversie.

91%
Linkbuilding
80%
Content Marketing
88%
On-page SEO
74%
Conversie Optimalisatie

But don’t take our word for it

Klanten kunnen vaak veel beter uitleggen waarom ze voor je kiezen, én waarom ze bij je blijven. Met een aantal succesvolle projecten hebben we veel met elkaar meegemaakt. Ik deel hun mening over ons dan ook graag met je.

"Onze insteek was vanaf het begin al om gevonden te worden op zoekwoorden met een hoge buyer intent. We zijn alleen nog een nieuwe site. Decision Tree heeft ons als nieuwe toetreder toch snel op hoge posities weten te brengen."

beste-kindertablet.nl,
Marketing Manager

"Wij moeten het hebben van Affiliate vergoedingen en clicks naar onze partners. Linkbuilding uitbesteden was het slimste wat we konden doen. Voor adverteren zijn de marges te klein en we hebben nu na een paar maanden al 24 zoekwoorden in de top 10 van Google."

Online Bestellen Achteraf Betalen,
Affiliate Manager

"Ze vroegen ons na een succesvolle eerste paar maanden om de Link Bricks methode te proberen. Ze hebben onze site onder handen genomen en we hebben linkbuilding uitbesteed, nu hebben we meer dan 8K gratis organische bezoekers per maand."

gamesgratisthuis.nl,
Eigenaar

Gerelateerde sites

Links van pagina’s met gerelateerde onderwerpen zodat deze de juiste link-waarde doorgeven

Sterke domeinen

Alleen domeinen van hoge autoriteit komen in jouw linkprofiel

Tiered Linkbuilding

Niet kwantiteit maar kwaliteit, met Tiered Linkbuilding geven we jouw links meer RANKING POWER

Hoe werkt het Linkbuilden?

Wanneer je zo iets belangrijks uit wilt besteden als het maken van backlinks naar je site, dan wil je natuurlijk wel dat het goed gebeurt. Dat is ook precies waarom we kiezen voor deze hoogwaardige eisen en alleen werken met sterke links met een goed profiel.

Bij het verkrijgen van links naar je site is het belangrijk te letten op een aantal factoren. Zijn het gerelateerde sites? Is het bijvoorbeeld niet vreemd dat een bepaalde website naar jou linked, zou het Google opvallen als ze er naar zouden kijken? En geeft de site wel waarde over mijn onderwerp door? De ene link is zeker de andere niet.

Is het domein van goede kwaliteit? Heeft het zelf ook verwijzende links om te laten zien dat zijn mening (link) telt? De sites die we gebruiken versterken we altijd met Tier 2 links, dat zijn verwijzende pagina’s naar de pagina waar jouw link op staat. Zo zetten we jouw profiel altijd extra kracht bij.

Wil je linkbuilding uitbesteden? Kijk dan altijd naar goede experts. We hebben een aantal tips voor je om te helpen bij het selecteren van een goed SEO bureau. Lees je enigszins in over zoekmachine optimalisatie zodat je goed kan sparren met een potentiële partij om het aan uit te besteden.

Van te voren weten waar je aan begint

Goede SEO en Linkbuilding is niet alleen maar het verkrijgen van hoogwaardige links. Het is belangrijk om van te voren goed na te denken over je strategie. Wat heb ik nodig om bovenaan te komen en is dit de investering waard? Is het Google Friendly wat ik wil gaan doen?

Geen enkele linkbuilding is waardevol als je geen goede content hebt. De eerste fase van het onderzoek besteden we aan het uitzoeken van de moeilijkheidsgraad van de zoekwoorden, en welke pagina’s hiervoor gebruikt kunnen worden.

Vervolgens kijken we naar de mogelijkheden om je site en de pagina’s te optimaliseren voor de beste vindbaarheid. Zo kom je goed beslagen ten ijs en zal de volgende fase van zoekmachine optimalisatie de meeste impact hebben.

Bij het verkrijgen van “stemmen” voor je site is het belangrijk om een natuurlijk linkprofiel te behouden. Daarom kijken we ook altijd naar een mix van blogartikelen, sociale profielen en web 2.0 blogs. Ook nemen we de anchor text ratio onder de loep om niet per ongeluk te over-optimaliseren. Dat is namelijk niet Google Friendly en kan resulteren in een penalty.

Google Friendly

Met de allernieuwste technieken weten we waar Google van houdt

Krachtig onderzoek

We meten de difficulty en gerelateerde woorden en vinden misschien zelfs nog wel een paar quick wins die je zelf nog niet had bedacht 🙂

Social & Web portfolio

Met een combinatie van Social profielen en websites blijft je linkprofiel natuurlijk, krachtig en je anchor text ratio gezond

Conversie optimalisatie & Personalisatie

En nadat we bezoekers op je site hebben gekregen kunnen we ook helpen met conversie optimalisatie.

Verbeterde call to action en verwijderen van afleidende tekst die niet bijdraagt aan een verkoop kunnen je conversie aanzienlijk verbeteren. En met personalisatie en emotional targeting met A/B tests brengen we jouw resultaat naar een hoger niveau.

Conversie verhoging door optimalisatie
83%

Meer site bezoekers

Linkbuilding is een investering voor nu én in de toekomst. Eenmaal een hogere positie in Google is gemakkelijker te behouden dan er naar toe te groeien en meer bezoekers via de zoekmachines is meer gratis klanten.

Ook boven jóuw concurrenten staan?

Neem contact op

Quick wins, lange termijn doelen. We laten je zien waar de grootste winst zit

Ontvang een gratis SEO analyse voor jouw website
Stuur mij een analyse
close-link