fbpx
Marketing voor Webshop & Winkelier
info@decisiontree.nl

Het gevoel dat je je doelen kunt bereiken

Zoekmachine optimalisatie die bij jou past

70% van je klanten zoekt met langere zoekopdrachten, soms zelfs hele zinnen

Met een creatieve en originele strategie van quick wins en lange termijn doelen kun je met elk budget een flinke omzet-groei behalen.

Onze diensten zijn volledig gefocust op webwinkels en de websites van winkeliers om perfect aan te sluiten bij hoe jouw klant online zoekt.

Benieuwd wat we met jouw budget kunnen doen?

Maar voor wie hebben jullie dat dan al gedaan?

Tevreden, resultaat. We zetten ons in voor onze klanten om samen verder te groeien. Jij wilt natuurlijk weten voor wie we dat al hebben gedaan, bijvoorbeeld gamesgratisthuis.nl. Ook benieuwd naar hoe jij kan groeien met linkbuilding? Vraag onze gratis SEO analyse aan.

9.159

Gamers per maand

“Onze traffic is verviervoudigd. Deze mannen hebben mij direct inzichten gegeven en zien meteen waar de waarde ligt en hoe die is te bereiken. Op het juiste moment de juiste stap maken, dat is leuk om te zien. Een aanrader!”

Klaas
Eigenaar Gameshop

Linkbuilding voor Games gratis thuis

Zoekwoorden onderzoek en linkbuilding met onze Link Bricks techniek. 157 top 3 posities in 14 maanden tijd leveren Games gratis thuis nu 9.159 GRATIS organische bezoekers op via Google! Elke maand!

HET KIEZEN VAN DE JUISTE STRATEGIE HELPT

Met linkbuilding kun je je groei-doelstellingen halen

Met de juiste SEO-strategie groeit je website. Zoekmachine optimalisatie brengt je hoger in Google, meer klanten zien je website en klikken om je aanbod te bekijken. En meer organisch verkeer betekent meer mogelijkheden tot verkoop.

MAAR HOE ZIT HET MET OMZET?

Hoe Game bezoekers zich vertalen in omzet

Maand op maand meer gratis bezoekers naar je site die via een Google Search op je klikken. Niet alleen meer bezoekers, maar directe omzet. Voor gamesgratisthuis was dat een conversie van 2,27% en 4.441 euro omzet in één maand!

Een groei strategie voor elk budget

Elke site is anders en dat vereist goed onderzoek om de juiste groei strategie voor jouw budget te vinden

Met maatwerk kijken we naar quick wins en lange termijn doelen die jouw omzet helpen groeien, een eigen plan voor elke site. Of het nu voor je webshop is, in combinatie met je fysieke winkel óf is om je lokale winkel(s) beter gevonden te krijgen bij lokale zoekopdrachten.

In onze gratis analyse bekijken we jouw website op verbeterpunten en doen we een grondig zoekwoorden onderzoek. Elke branche heeft wel quick wins, wij vinden die van jou!

But don't take our word for it

Klanten kunnen vaak veel beter uitleggen waarom ze voor je kiezen, én waarom ze bij je blijven. Met een aantal succesvolle projecten hebben we veel met elkaar meegemaakt. Ik deel hun mening over ons dan ook graag met je.

“Onze traffic is verviervoudigd. Deze mannen hebben mij direct inzichten gegeven en zien meteen waar de waarde ligt en hoe die is te bereiken. Op het juiste moment de juiste stap maken, dat is leuk om te zien. Een aanrader!”

Klaas
Eigenaar Gameshop

"Met een maatwerk onderzoek en een ontzettend goede linkstrategie als basis zie ik dat iedere euro die wordt uitgegeven op de juiste manier wordt ingezet. Een harwerkend, jong team. Ik heb zo mijn doelstellingen behaald."

Sofie
Eigenaar Sieradenwinkel

"Ik heb al een paar bureau's versleten op zoek naar de juiste strategie voor onze SEO. Met creatieve en originele oplossingen van Decision Tree staan we nu met een organisch traject op de eerste noteringen in Google voor onze belangrijke woorden."

Ernst
Affiliate Manager

Benieuwd wat we met jouw budget kunnen doen?

Zo kunnen we resultaten halen voor onze klanten

We helpen ze groeien doordat ze elke maand meer gratis verkeer krijgen naar hun site. Met een maandelijks opzegbaar linkbuilding pakket behalen we resultaten. Dit zijn de resultaten van afgelopen maand. Met slim zoekwoorden onderzoek, goede linkbuilding en content marketing stijgen ze naar de top van de zoekresultaten. Benieuwd naar de tactiek?

43.251

Organisch verkeer

211

Top 3 rankings

823

Top 10 rankings

1.456

Top 20 rankings

Hoe werkt het Linkbuilden?

Wanneer je zo iets belangrijks uit wilt besteden als het maken van backlinks naar je site, dan wil je natuurlijk wel dat het goed gebeurt. Dat is ook precies waarom we kiezen voor deze hoogwaardige eisen en alleen werken met sterke links met een goed profiel.

Bij het verkrijgen van links naar je site is het belangrijk te letten op een aantal factoren. Zijn het gerelateerde sites? Is het bijvoorbeeld niet vreemd dat een bepaalde website naar jou linked, zou het Google opvallen als ze er naar zouden kijken? En geeft de site wel waarde over mijn onderwerp door? De ene link is zeker de andere niet.

Is het domein van goede kwaliteit? Heeft het zelf ook verwijzende links om te laten zien dat zijn mening (link) telt? De sites die we gebruiken versterken we altijd met Tier 2 links, dat zijn verwijzende pagina’s naar de pagina waar jouw link op staat. Zo zetten we jouw profiel altijd extra kracht bij.

Wil je linkbuilding uitbesteden? Kijk dan altijd naar goede experts. We hebben een aantal tips voor je om te helpen bij het selecteren van een goed SEO bureau. Lees je enigszins in over zoekmachine optimalisatie zodat je goed kan sparren met een potentiële partij om het aan uit te besteden.

Start nu met je groei

Linkbuilding is een investering voor nu én in de toekomst. Eenmaal een hogere positie in Google is gemakkelijker te behouden dan er naar toe te groeien en meer bezoekers via de zoekmachines is meer gratis klanten.

Ook boven jóuw concurrenten staan?

Quick wins, lange termijn doelen. We laten je zien waar de grootste winst zit

Ontvang een gratis SEO analyse voor jouw website
Stuur mij een analyse
close-link