fbpx
Marketing voor Webshop & Winkelier
info@decisiontree.nl

Een voordelig webteksten abonnement

Gemaakt voor ondernemers die maandelijks webteksten nodig hebben

Een maandelijks webteksten abonnement is voor:

Slimme ondernemers die op zoek zijn naar hoogwaardige content op een consistente manier die hen helpt hun concurrenten te verslaan en een hogere positie in de zoekmachines in te nemen gebruiken webtekstenlatenschrijven.nl om de pijn weg te nemen van het creëren van eigen webteksten.”

Webteksten laten schrijven:

Waarom dit abonnement bestaat

Ons webteksten abonnement is ontstaan vanuit de vraag uit de markt, van bedrijfseigenaars tot marketingbureaus die een nieuwe en consistente manier willen vinden om hun doelgroep te bereiken.

Ons unieke ‘pay-for-access’-abonnementsmodel betekent dat je voor een maandelijks bedrag toegang kunt krijgen tot een Nederlands schrijfteam, zonder verborgen kosten.

 • € 297,- per maand voor een maandelijks Writing Team-abonnement zonder langetermijn overeenkomst
 • € 220,- per maand voor een jaarlijks Writing Team-abonnement betekent dat je de content krijgt die jouw kleine onderneming nodig heeft om 12 volledige maanden te groeien

Is webteksten laten schrijven voor mij?

Als je ja kunt antwoorden op een van deze vragen, is webtekstenschrijven.nl geschikt voor jouw bedrijf en content marketingbehoeften:

 • Ben jij een blogger die hulp kan gebruiken met het ontwikkelen, plannen, schrijven of plaatsen van je webteksten?
 • Ben jij een webwinkel eigenaar en zou je meer SEO waarde willen toevoegen met unieke teksten per product en je eigen blog?
 • Ben jij een bedrijfseigenaar of marketeer en wilt je regelmatig nieuwe content op jouw blog?
 • Ben jij een e-mailmarketeer die een gestage stroom nieuwe content nodig heeft?
 • Ben jij een bedrijfseigenaar, marketeer of verkoper die zou kunnen profiteren van white papers, case studies of leadmagneten?
 • Ben jij een affiliate-marketeer die beoordelingsartikelen nodig heeft?
 • Werk jij voor een digitaal marketingbureau dat content nodig heeft voor jouw bureau en voor de bedrijven van jouw klanten?
 • Zit jij bij een SEO-bedrijf dat behoefte heeft aan verbeterde, gerichte inhoud voor on-page SEO?
 • Wil jij deelbare content die jouw volgers en fans willen verspreiden?
 • Sta jij open om jouw webteksten te delegeren aan ons schrijversteam?
Stap voor stap

 

Pad naar geweldige webteksten

 

Ons eenvoudig te gebruiken systeem is ontworpen om jou goed geschreven, grondig onderzochte webteksten te bieden die je snel ontvangt. De meeste klanten besteden elke maand minder dan 15 minuten aan het beheren van hun marketing en het plaatsen van hun bestellingen.

Zodra je je aanmeldt, ontvang je alle informatie over het proces zodat je direct van start kunt. Je krijgt uitleg over hoe je je bestellingen kunt plaatsen, en over welke informatie je toe kunt voegen zodat wij het perfecte stuk tekst kunnen produceren voor jouw project.

STAP 2

Plaats bestellingen voor vier artikelen tegelijk. Elke artikellengte wordt binnen een bepaald aantal werkdagen aan je geleverd. Elk artikel van 400 woorden wordt binnen twee werkdagen opgeleverd. Je kunt kiezen uit allerlei soorten webteksten van blogposts van 800 woorden, tot teksten voor je email tot e-books van 3000 woorden. Vergeet niet, we werken aan één artikel tegelijkertijd.

Haal het meeste uit je account

Maak kwaliteits content

Zoals je weet, zijn de woorden die je gebruikt belangrijk. Kijk naar wat Peter Drucker, de vader van moderne marketing, te zeggen had. “Omdat het doel van het bedrijfsleven is om een ​​klant te verkrijgen, heeft de onderneming twee – en slechts twee – basisfuncties: marketing en innovatie. Marketing en innovatie leveren resultaten op. Al het andere zijn de kosten. Marketing is de onderscheidende, unieke functie van het bedrijf.”

Marketing is echter echt een geval van je haalt eruit wat je erin stopt.

Zet alles in gang om succesvol te zijn met jouw bedrijf. Als je de tijd hebt genomen om een ​​professionele copywriting-service te zoeken, begrijp je de woorden van Drucker en ben je klaar om jouw marketing met geweldige content te maken. Het begint allemaal met de connectie die je maakt.

Jouw copywriter wil je helpen om jou met jouw klanten te verbinden, een connectie te maken. Dit gebeurt wanneer de schrijver jou boeiende webteksten biedt die lezers aanspoort om actie te ondernemen. De eerste connectie moet echter tussen jou en de copywriter plaatsvinden en vindt plaats in het bestel proces. Wij maken dit eenvoudig en zonder frictie.

Jouw schrijver zal een specifiek proces volgen om je bestelling te voltooien:
 • De schrijver zal je bestelling ontvangen en de details en instructies bekijken die je hebt toegevoegd. Eventuele vragen die de schrijver daarna nog heeft over de order zal hij of zij je stellen zodat het artikel perfect aansluit nij jouw behoeften.
 • De schrijver zal het onderwerp onderzoeken. We hebben een team van meer dan 40 schrijvers, allen moedertaalsprekers in het Nederlands. Het zijn bekwame onderzoekers, met expertise en ervaring die kunnen schrijven over alles, van het beoordelen van tablets voor kinderen tot juridische en medische zaken. Jouw artikelen worden toegewezen aan een team van schrijvers met ervaring en specialiteit in jouw niche.
 • Jouw schrijver maakt de tekst op basis van jouw instructies en de informatie gevonden tijdens het onderzoeks- en schrijfproces.
Het-webteksten-laten-schrijven-abonnement

“Wat ik leuk vond aan het abonnement, was dat het me dwong om constant te bedenken wat ik ze moest sturen en wat voor soort content ik zou willen maken. Uiteraard is verse content voor je website echt heel waardevol in de ogen van Google, maar ik loop veel te vaak vast in andere dingen terwijl ik geen tijd over houd om te schrijven. Ik zie dat een webteksten abonnement een behoorlijk innovatieve service is in deze branche en perfect is voor een persoon of een bedrijf met behoefte aan een continue stroom geschreven webteksten. “

Onbeperkte revisies voor content die bij je past

Duidelijke communicatie tussen jou en jouw schrijver is wat jouw artikel zal maken of breken. Zodra je je stuk hebt teruggekregen, bekijk je het stuk zorgvuldig – en geef je feedback. Vond je het geweldig? Laat ons weten wat je leuk vond! Heeft het het doel gemist? Vertel ons hoe precies!

Elk feedbackfragment helpt ons om beter vorm te geven en webteksten te maken die voldoen aan jouw behoeften – en je hebt verschillende manieren om ons te bereiken: – E-mail jouw account manager. Je krijgt zijn of haar e-mailadres tijdens je eerste aftrap. Verzend een bericht in het dashboard. – Beoordeel het artikel via ons beoordelingssysteem.

Vergeet niet dat als je niet van je artikel hield, we onbeperkte gratis revisies aanbieden – laat ons gewoon weten wat je wel hoopte te ontvangen.

Kies de Content oplossing die voor je werkt!

het Writing Team

Een Writing Team-abonnement omvat een toegewijde accountmanager, de mogelijkheid om tot vier bestellingen tegelijk te plaatsen en onbeperkte revisieverzoeken. Alle bestellingen worden door de schrijver zelf-bewerkt. Je plaatst je eigen bestellingen.

het Redactie Team

Een abonnement op het Redactie-Team omvat alles in het schrijfteam, evenals de mogelijkheid om tot acht bestellingen tegelijkertijd te plaatsen, waarbij alles wordt bewerkt door onze professioneel opgeleide editors om jouw content zonder zorgen direct te kunnen plaatsen.

het Autopilot Team

Een Autopilot Team-abonnement omvat al het eerdergenoemde, samen met de mogelijkheid om tot 16 bestellingen tegelijk te plaatsen. Ons creatieve team komt elke maand met content ideeën om je website te laten groeien. Daarnaast zullen wij zorgen voor het automatisch plaatsen van al je bestellingen, deze bewerken, de juiste interne links (essentieel voor SEO) en foto’s toevoegen na voltooiing en vervolgens jouw bestellingen plaatsen op je WordPress of soortgelijke CMS-website.

Ik wil je een beetje uitleggen over het proces dat we aanbieden in onze services, zodat je kunt zien of het geschikt is voor jou, je team, bureau, bedrijf of waar je maar onze webteksten wilt gebruiken.

Ik ga slechts een paar korte dingen behandelen, en dan zul je het beste kunnen profiteren van dit geweldige gratis artikel dat we je willen geven.

 

Allereerst

Je kunt hieronder onze veelgestelde vragen bekijken. Het verklaart veel over hoe we onze bestellingen afhandelen en hoe het Webteksten Laten Schrijven-proces werkt. Je bent meer dan welkom om dat te doen om meer te leren over onze diensten.

Wanneer je vervolgens helemaal klaar bent om jouw abonnement aan te vragen, zal je accountmanager het hele proces afronden en uitleggen hoe onze doorlooptijden werken, hoe ons proces werkt en hoe we anders zijn dan veel van de andere diensten die er zijn.

Dus als je na het doorlezen nog steeds vragen hebt, kun je dat bespreken met je accountmanager. Nadat je klaar bent met het bekijken van de informatie, klik je gewoon verder en vul je hieronder de gegevens in om de informatie te ontvangen zodat we jou het beste artikel kunnen sturen.

Je kunt met jouw accountmanager praten over eventuele vragen die je hebt rondom het proces.

 

Het tweede ding dat heel belangrijk is om te onthouden is

Al onze schrijvers hebben Nederlands als hun moedertaal. We geloven dat je op die manier de kwaliteit kunt krijgen die je verdient voor jouw webteksten.

Als je besluit om je aan te melden voor onze services, kun je doorlopend met jouw accountmanager samenwerken om aan al je behoeften te voldoen.

Je accountmanager kiest de juiste schrijvers voor het type projecten dat je aanmeldt. Dit betekent dat als je iets wilt laten schrijven voor je klanten die in een andere niche zitten dan jijzelf of dan de content die je normaal aanvraagt, dat dit helemaal geen probleem is.

We hebben ook schrijvers die content kunnen bieden voor interne publicaties die speciaal voor jou en jouw team zijn ontworpen, E-boeken, persberichten, blogposts, Over mij-pagina’s, servicepagina’s en content voor je website en emails die je wilt verzenden.

Dit abonnement kan content leveren voor elk type niche of categorie waar je behoefte aan hebt.

De enige uitsluiting van het type content dat we bieden, is alles wat op volwassen erotica is gebaseerd. Hoewel dit een type schrijven is wat we niet kunnen bieden, is dit ook de enige uitzondering op het type content dat we aanbieden.

Vertel jouw accountmanager wat je nodig hebt en zorg ervoor dat het naar een van onze schrijvers gaat die de bestelling naar jouw specificaties kan vullen.

Ik ben heel blij dat je vandaag onze pagina hebt bekeken.

FAQ

 

Op deze pagina beantwoorden we jouw meestgestelde vragen.

 

Hoeveel bestellingen kan ik per maand verzenden?

Waarom we met dit abonnement zijn begonnen en wat het inhoudt

Het webteksten abonnement is gemaakt op basis van het feit dat ik me realiseerde dat zakenmensen in twee categorieën vielen als het aankwam op het maken van content:

 1. Ze hielden er niet van hun eigen webteksten te schrijven
 2. Ze hadden geen tijd om hun eigen webteksten te schrijven

 

Ik besefte dat ik meer dan duizend websites en mobiele applicaties had gemaakt. In het creatieve ontwikkelingsproces bereikten we altijd een stop toen we de klant om hun over ons-pagina vroegen, of voor blogpost-inhoud om hun blog te starten. Ze hadden het gewoonweg niet en ook niet de tijd om het samen te stellen.

Het webteksten abonnement is een pay-for-access abonnement voor het aanmaken geweldige content. Dit betekent dat klanten toegang hebben tot ons schrijfteam en inhoud kunnen creëren tijdens hun actieve abonnementsperiode. We kunnen inhoud van 400 woorden lang maken tot een lengte van maximaal 3000 woorden. Dit omvat, maar is niet beperkt tot:

 • Blog berichten
 • E-mail marketing content
 • Persberichten
 • Verkooppagina’s
 • Verkoop brieven
 • Ebook content
 • Ebook outline
 • Autoriteitsguides

Het heeft geen contract en kan van maand tot maand worden aangepast op basis van jouw behoeften. We raden echter aan om het te gebruiken voor ten minste 3-4 maanden om het maximale voordeel van onze service te ontvangen en een geweldige website met een hele hoop content op te bouwen.

 

Voor wie is het webteksten abonnement geschikt?

We zijn een goede keuze voor de volgende soorten bedrijven en situaties. Er kunnen natuurlijk veel meer situaties zijn waarin het handig is, maar dit zou een basisschema moeten zijn van waar het goed werkt.

 • Bloggers die hulp nodig hebben met hun content
 • Bedrijfseigenaren die een constante stroom nieuwe content op hun blog willen hebben
 • E-mailmarketeers die hun webteksten geschreven moeten hebben
 • Bedrijfseigenaren die whitepapers of lead-magnets nodig hebben
 • Affiliate-marketeers die recensie-artikelen nodig hebben
 • Digitale marketingbureaus die content leveren voor hun klanten
 • SEO-bedrijven die hun SEO-content willen laten schrijven
 • “Virale” sites die deelbare content nodig hebben die is gemaakt voor hun door AdSense gestuurde bedrijven

Dit zijn slechts enkele van de voorbeelden waar onze service goed werkt. We kunnen je zeker helpen, dus maak een praatje met ons of neem vandaag nog contact met ons op!

 

Voor wie is een webteksten abonnement niet geschikt?

Onze diensten zijn ontworpen voor mensen die comfortabel zijn bij het uitbesteden van hun contentcreatie. Er zijn echter een paar gevallen waar onze service misschien niet goed aansluit.

 • We doen geen content voor volwassen erotica of pornografisch materiaal
 • We vinden ook dat we niet geschikt zijn voor mensen die obsessief zijn over hun webteksten en alles opnieuw len opnieuw ezen of willen redigeren wat we schrijven
 • We kunnen een specifieke stem en stijl bieden voor jouw stem, maar je moet wel op je gemak zijn met het delegeren van de taak aan ons team. Onze schrijvers doen een zelfbewerking van hun werk door hardop voor te lezen en hun eigen webteksten te bewerken. We hebben ook een redacteur voor bedrijven die een kleine extra maandelijkse vergoeding willen betalen om hun content te laten bewerken.

 

Hoe je een bestelling kunt plaatsen

Klanten plaatsen bestellingen door in te loggen op hun account en het nieuwe bestelformulier te gebruiken.

Hoe onze orderverwerking werkt

Jouw geplaatste orders worden een voor een in volgorde uitgevoerd. Je ontvangt jouw artikel in de daarvoor aangegeven periode zoals de spreadsheet hierboven aangeeft.

Wat gebeurt er als ik mijn account annuleer?

Er is geen contract voor onze service en je kunt op elk moment annuleren. Als je besluit om jouw account te annuleren, let dan op het volgende:

 • Als je jouw account wilt annuleren, e-mail dan je verzoek naar info@decisiontree.nl
 • Alle annuleringen worden binnen twee werkdagen verwerkt
  • Als je tijdens je factureringscyclus annuleert, heb je gedurende de huidige factureringscyclus nog steeds toegang tot jouw account. Hiermee kunnen we alle bestellingen in de wachtrij voltooien en kun je toegang krijgen tot alle bestanden in je account. Bijvoorbeeld als je op 15 oktober gefactureerd was en je besloot om te annuleren op elk gewenst moment vóór 15 november, heb je tot 15 november toegang tot jouw account
  • Je ontvangt geen bestellingen met een leverdatum na het einde van de huidige factureringscyclus. Met behulp van de bovenstaande voorbeelddatums ontvang je na 15 november geen bestellingen meer. We betalen je voor toegangsservices, dus wanneer jouw account wordt geannuleerd, heb je na het einde van de huidige betalingscyclus geen toegang meer tot het dashboard

 

Hoe werkt de niet-goed-geld-terug tevredenheidsgarantie?

We bieden een niet-goed-geld-terug tevredenheidsgarantie die alleen beschikbaar is tijdens de eerste servicemaand. Als je om welke reden dan ook tijdens de eerste servicemaand niet tevreden bent, kun je restitutie aanvragen voor de resterende tijd die je nog niet hebt gebruikt. Als je je bijvoorbeeld hebt aangemeld voor een abonnement van €297 per maand en vijftien dagen later besluit te annuleren, ontvang je mogelijk een teruggave van ongeveer €150 (minus eventuele andere gemaakte kosten).

Om de terugbetaling te ontvangen, moet je een exit-interview met jouw accountmanager doen. Dit helpt ons de redenen voor het annuleren beter te begrijpen, eventuele problemen met je te kunnen oplossen en ons te helpen onze services in de toekomst te verbeteren.

Als je jouw account wilt annuleren, e-mail dan uw verzoek naar info@decisiontree.nl

Heb je meer vragen?

Gebruik het onderstaande formulier om contact op te nemen en we helpen je meteen!

HOE WERKT HET?

We hebben Webteksten Laten Schrijven gemaakt, zodat bedrijven in Nederland minder tijd hoeven te besteden aan het maken van content en meer tijd kunnen besteden aan het laten groeien van hun bedrijf.

In mijn vroege jaren als ondernemer bouwde ik veel websites en mobiele apps (ik bouw er nog steeds een paar hier en daar) en de grootste uitdaging die ik ontdekte was dat mijn geweldige klanten moeite hadden om de webteksten te maken zodra we de structuur hadden opgebouwd van de site.

Of ze hadden geen tijd, of ze hadden niet de passie die nodig is om succesvolle content te schrijven.

Op dat moment realiseerde ik me dat we een enorm probleem voor de bedrijfseigenaren van Nederland konden oplossen door simpelweg hun webteksten voor hen te schrijven. Vroeger (in 2007) hadden we aangepaste schrijfpakketten die €1.500 kostten tot €5.000 voor een enkele website!

Het goede nieuws is dat we vandaag een proces hebben ontwikkeld waarmee we ongelooflijke waarde voor een geweldige prijs kunnen bieden aan bedrijfseigenaren in elke fase.

Na bijna 7 jaar lang aangepaste webteksten te hebben geschreven, had ik besloten om een ​​volledig gestroomlijnd proces te maken waarmee iedereen de content kan krijgen die ze verdienen. Dus in het begin van 2014 lanceerden we ons abonnement, pay-for-access, en sindsdien hebben we deze geweldige en betaalbare content-service.

Nu kun je je abonneren en krijg je toegang tot ons volledig Nederlandstalige schrijfteam voor slechts 297,- per maand (met nog meer korting voor een jaarabonnement) en de service maand tot maand gebruiken zonder enige verplichting. Deze vergoeding dekt alle schrijfkosten voor de maand. Er zijn geen verborgen kosten.

 

Waar komen deze schrijvers vandaan?

Omdat ik zelf miljoenen woorden had geschreven, besloot ik dat een aangepast trainings- en onboardingproces de enige manier was om ervoor te zorgen dat ik de kwaliteit kon garanderen die je verdient, dus dat is precies wat ik heb gemaakt.

Terwijl ik dit schrijf, hebben we meer dan 40 schrijvers in ons team (met elke week een paar die worden toegevoegd). Al onze schrijvers doorlopen een uitgebreid sollicitatie- en trainingsproces dat 16 uur training en een proefperiode van 30 dagen omvat voordat we ze in jouw team plaatsen.

 

Hoe werkt de prijs?

Toen we Webteksten Laten Schrijven voor het eerst ontwikkelden, realiseerden we ons dat er twee standaarden in de industrie waren:

 • Een bedrag per woord of
 • Een bedrag per artikel

Hoe meer we hiernaar keken, hoe meer we beseften dat het een uitdaging zou zijn voor zowel onze klanten als onze schrijvers. Als je op de traditionele manier geld in rekening brengt, kunnen de kosten snel stijgen voor jou als klant, en hebben de schrijvers sporadisch werk (wat de kwaliteit op de lange termijn niet ten goede komt).

Dus hebben we besloten om iets heel anders te doen!

We beseften dat we een betaalbaar abonnement van hoge waarde konden creëren dat beide problemen zou oplossen. Onze oplossing:

 1. Geeft onze klanten een vast maandelijks budget die ze kunnen plannen
 2. Geeft onze schrijvers stabiel werk waarop ze kunnen vertrouwen

Dit belangrijke verschil in onze service stelt ons in staat om enkele van de beste schrijvers die er zijn te werven en te behouden en ook een geweldige oplossing te bieden voor de bedrijven waarmee we werken. In plaats van het rekening van een bedrag per woord of per artikel, heeft elk type artikel een eenvoudige doorlooptijd die eraan verbonden is. Je kunt ze allemaal hier bekijken op onze FAQ-pagina, waar je de werkdagen kunt zien die nodig zijn om elk type order te onderzoeken, te schrijven en terug te sturen.

Hier is een eenvoudig voorbeeld om je te laten zien hoe het werkt:

Stel je voor dat je je vandaag aanmeldt, inlogt en twee 400 woorden tellende artikelen in je wachtrij plaatst. Wanneer we die orders ontvangen, wijzen we ze toe aan jouw persoonlijke schrijfteam.

Het eerste artikel wordt binnen twee werkdagen teruggestuurd en daarna gaan we naar de volgende die nog twee werkdagen extra kost. Dus over het algemeen nemen twee bestellingen van 400 woorden in totaal vier werkdagen in beslag. Dat is het eenvoudige proces dat ons toestaat grondig onderzoek en schrijftijd te besteden aan elke bestelling.

Je hebt beschikking over een volle maand aan toegang tot onze schrijvers. Dat is 21,5 werkdag in een maand, en geeft de mogelijkheid om bijvoorbeeld 11 artikelen van 400 woorden door ons te laten schrijven. Of 7 artikelen van 800 woorden. Of meer woorden. Of elke combinatie van artikelen die je maar wilt!

Hebt je elke maand een hoger volume aan webteksten die je nodig hebt? Bijvoorbeeld als je een webdesigner bent met klanten, of een marketing agency, of als je gewoon dagelijks nieuwsberichten of blogartikelen wilt posten? Dat is helemaal geen probleem!

Je kunt zoveel orderaccounts als je wilt aanvragen met één eenvoudig te gebruiken hoofdinlognaam.

Laten we beginnen

Nu je weet hoe Webteksten Laten Schrijven werkt en waarom we zijn begonnen, zou ik graag kijken hoe we kunnen voldoen aan jouw behoeften op het gebied van contentmarketing. Neem even de tijd om bijvoorbeeld je eerste artikel gratis te ontvangen, of kies voor een van onze abonnementen.

Spreek je snel,

Joost Nusselder

 

 

Als je meer vragen hebt, zijn we er om je te helpen! Neem contact met ons op:

Start nu met je groei

De juiste webteksten zorgen voor online verkeer én verkopen