fbpx
Marketing voor Webshop & Winkelier
info@decisiontree.nl

Groeien met Adwords advertenties

Niet iedereen is een Adwords specialist, en er zit maar zoveel tijd in een dag. Wij optimaliseren je campagne of bouwen er eentje zodat jij je producten of diensten kunt verkopen. No cure no pay…

Decision Tree heeft een No Cure No Pay methode ontwikkeld waarbij je alleen betaalt voor resultaat. Ook benieuwd?

Neem contact op

Met slim adverteren kun je groeien

Het verstandig inzetten van je budget kan je helpen om grote stappen te maken. Bereik meer klanten via ads en verkoop tegelijkertijd meer producten. Met no cure no pay oplossingen delen we samen in de successen zodat beiden incentive hebben om meer sales te genereren, niet alleen meer clicks, meer bezoekers of meer budget.

OK, HOE WERKT NO CURE NO PAY ZOEKMACHINE ADVERTEREN VAN DECISION TREE

Betaal alleen voor resultaat

Je eigen Adwords specialist die al je advertenties in beheer heeft. Niet tegen maandelijks terugkerende kosten, maar alleen als hij resultaat behaalt. Onze consultants denken met je mee en leveren je tot 80% besparing op.

Wij bouwen je campagnes

Gebruik je nu nog geen Adwords maar wil je het wel gaan doen? Dan bouwen wij je campagnes.

Jij bepaalt het budget

Geen kosten vooraf. Jij bepaalt het budget. Betaal alleen een commissie over verkopen.

Wij optimaliseren je budget

Gebruik je nu al Adwords en wil je er meer uithalen? Laat ons je campagnes optimaliseren, betaal alleen voor besparing

Minder kosten, meer omzet

Hetzelfde budget. Minder kosten per sale. Meer omzet uit je advertenties.

WAT KUNNEN WE VOOR JE DOEN WANNEER JE AL ADWORDS ADVERTENTIES HEBT

Optimaliseer je uitgaven

Wanneer je de Google Adwords kosten laag kunt houden kun je meer omzet behalen en je bedrijf op een slimme manier laten groeien. Met een Adwords expert in de arm kun je de advertentie kosten tot wel 80% reduceren.

Wij optimaliseren je advertentie budget

Je wilt misschien niet vastzitten aan een maandelijks abonnement met een vaste prijs. Bij ons betaal je daarom alleen voor de gerealiseerde besparing. Gaf je eerst 30% van je omzet via Adwords uit om een order binnen te halen en door ons nog maar 15%? Dan delen we de besparing. Jij bespaart, wij verdienen.

We bepalen de huidige kosten op basis van jouw Google Adwords data

WAT KUNNEN WE VOOR JE DOEN WANNEER JE ADWORDS NOG NIET GEBRUIKT

Een goede start bespaart veel geld

Zonder de kennis en expertise om een goede campagne op te zetten kun je onnodig veel geld inzetten om omzet en klanten te krijgen. Laat het meteen vanaf het begin door een consultant opzetten voor het beste resultaat.

Slimme structuur van je campagnes en de juiste zoekwoorden

Het opbouwen van je advertentie campagnes valt of staat bij het slim opzetten van de structuur binnen Adwords en het kiezen van de juiste zoekwoorden om je doelen te bereiken.

Hoe werkt dat precies?

Zo kunnen we resultaten halen voor onze klanten

We helpen ze groeien doordat ze elke maand hun advertentie budget slimmer kunnen inzetten. Doordat we samen groeien garanderen we een goede samenwerking en een optimaal resultaat. Jij geen besparing en meer omzet, dan verdienen wij ook niets. Daarom testen we alles van zoekwoord tot ad tekst. Benieuwd naar de tactiek?

Procent kosten reductie

Advertenties

Meer Adwords Omzet

A/B tests

SLIMME ANALYSE VOOR DE OPTIMALE ADVERTENTIE INZET

Ontvang toegang tot jouw rapport

Door middel van analyse kunnen we zien waar de pijnpunten zitten in een Adwords account. Welke zoekwoorden zijn winstgevend? Welke advertenties en welke advertentiegroepen? Welk uur van de dag kun je het beste meer inzetten en welke dag van de week wat minder?

Slim inzetten van je advertentiebudget kan je een hoop meer verkopen opleveren, wanneer je weet waar je naar moet kijken. Als onderdeel van onze dienstverlening krijg je ook altijd toegang tot je eigen Adwords scan. Op die manier zie je precies wat we doen en waar we nog kunnen verbeteren om elke maand meer rendement uit je advertenties te halen.

Hieronder hebben we zo’n rapport. Wanneer je met je Google account bent ingelogd kun je ook jouw eigen gegevens bekijken.

Het voordeel van werken op No Cure No Pay basis

Optimalisatie van je advertentiebudget op no cure no pay basis, dan betaal je geen kosten vooraf. Je betaalt ook geen maandelijkse abonnementskosten, je betaalt helemaal niets.

Wij weten hoe belangrijk het is voor een bedrijf om slim te adverteren. De juiste manier van het inzetten van je budget kan je helpen groeien. Hoe lager de kosten die je nodig hebt om een sale binnen te halen, hoe meer sales je met je budget kunt realiseren. En als een sale goedkoper is om te realiseren, kun je ook je budget misschien wel langzaam aan vergroten.

We vragen alleen een commissie per behaalde euro omzet via de site of per binnengehaalde lead wanneer je diensten aanbiedt. Als je de waarde online kunt meten, kunnen wij het op No Cure No Pay basis optimaliseren.

Heb je al advertenties? Dan optimaliseren wij ze kosteloos. Je betaalt alleen voor de besparing die wij realiseren. Heb je nog geen advertenties? Dan maken wij je campagne en betaal je alleen voor gerealiseerde verkopen.

WIJ VRAGEN ALLEEN EEN COMMISSIE OVER DE BESPARING OF DE SALES DIE WÍJ VOOR JE HALEN

But don’t take our word for it

Klanten kunnen vaak veel beter uitleggen waarom ze voor je kiezen, én waarom ze bij je blijven. Met een aantal succesvolle projecten hebben we veel met elkaar meegemaakt. Ik deel hun mening over ons dan ook graag met je.

"Onze insteek was vanaf het begin al om gevonden te worden op zoekwoorden met een hoge buyer intent. We zijn alleen nog een nieuwe site. Decision Tree heeft ons als nieuwe toetreder toch snel op hoge posities weten te brengen."

beste-kindertablet.nl,
Marketing Manager

"Wij moeten het hebben van Affiliate vergoedingen en clicks naar onze partners. Linkbuilding uitbesteden was het slimste wat we konden doen. Voor adverteren zijn de marges te klein en we hebben nu na een paar maanden al 24 zoekwoorden in de top 10 van Google."

Online Bestellen Achteraf Betalen,
Affiliate Manager

"Ze vroegen ons na een succesvolle eerste paar maanden om de Link Bricks methode te proberen. Ze hebben onze site onder handen genomen en we hebben linkbuilding uitbesteed, nu hebben we meer dan 8K gratis organische bezoekers per maand."

gamesgratisthuis.nl,
Eigenaar

Wij bouwen je campagnes

Gebruik je nu nog geen Adwords maar wil je het wel gaan doen? Dan bouwen wij je campagnes.

Jij bepaalt het budget

Geen kosten vooraf. Jij bepaalt het budget. Betaal alleen een commissie over verkopen.

Hoeveel kosten maak ik wanneer ik nog niet adverteer?

Wanneer je meer verkeer naar je website wilt, dan kost dit geld. Maar een specialist in adverteren weet hoe je het meeste uit je budget haalt.

Jij bepaalt zelf je advertentiebudget. Dat zijn de kosten die je maximaal aan adverteren uit wilt geven om meer bekendheid en verkopen te genereren.

Dan heb je twee opties:

  1. Je stelt je budget in en maakt zelf je advertenties
  2. Je stelt je budget in en laat iemand anders je advertenties maken

De eerste optie is uiteraard het goedkoopste, maar weet je zelf precies aan welke knoppen je moet draaien? Welke zoekwoorden je moet gebruiken en welke je moet uitsluiten? Is adverteren je core business of kun je meer rendement behalen wanneer je dit uitbesteedt?

Bepaal daarom zelf je budget en laat iemand anders je advertenties maken. Bij veel Adwords bureau’s betaal je echter hoge startbedragen alleen al om te beginnen. Dat is precies waarom no cure no pay goed werkt. Je betaalt geen startbedrag, alleen een commissie over de behaalde verkopen. Wij doen de rest.

Hoeveel kosten bespaar ik wanneer ik al adverteer?

Wanneer je nu al advertenties hebt wil je er waarschijnlijk wel meer resultaat uit halen. Met optimalisatie van je budget kun je dit doen.

Het verschil tussen een Adwords campagne en een op slimme analyse gebaseerde, geoptimaliseerde campagne uitgevoerd door een Adwords professional kan heel groot zijn. Het is het verschil tussen misschien wel stoppen met adverteren vanwege de tegenvallende resultaten óf juist groeien omdat het je meest winstgevende kanaal wordt.

Je kunt hierbij kiezen om het uit te besteden aan een partij die een maandelijkse vaste fee ontvangt of een fee als percentage van je budget. Maar wat is hun incentive om je campagne meer winstgevend te maken?

Uniek in de markt hebben wij een no cure no pay methode ontwikkeld waarbij je alleen betaalt voor de besparing die wij realiseren. Betaal alleen voor het verschil in de kosten die je maakt voor een sale.

Wanneer wij je kunnen helpen groeien op een verstandige manier en we er beide profijt van kunnen hebben, dan komt de omzet en de winst voor ons ook vanzelf. Wanneer jouw bedrijf groeit groeien wij vanzelf mee, en dat is waar wij als business partner voor staan.

Wij optimaliseren je budget

Gebruik je nu al Adwords en wil je er meer uithalen? Laat ons je campagnes optimaliseren, betaal alleen voor besparing

Minder kosten, meer omzet

Hetzelfde budget. Minder kosten per sale. Meer omzet uit je advertenties.

No Cure No Pay Adwords Uitbesteden

Ben je al overtuigd? We gaan graag met je in gesprek om jouw doelstellingen te bespreken en te kijken hoe wij kunnen helpen ze te realiseren.

Adverteer je op dit moment al via Adwords?

Email

Naam

Website